Stunning piace of cake, passionate music, a bottle Semenax side Tried semenax of wine, yummy meal, magnificent significant other, lengthy Vigrx safety Vigrx sucks gazes, afraid shrug, looks like really like is incorporated VolumePills Hair volume pills

Anmälan till årets barnrättsevent

Nu har inbjudan till 2011 års barnrättsevent gått ut. Alla medlemsorganisationer ska ha fått inbjudan. Temat för årets event är ”orättvisor”, ett stort ämne som på ett eller annat sätt berör och upprör de allra flesta. Så ta chansen, låt barnen göra sina åsikter hörda!
Plats:
Norra Latin, Musiksalen
Drottninggatan 71B, Stockholm
(Lokalen är självklart handikappanpassad, inklusive hörslinga.)

Tid:
Måndagen 21 november kl 10.00 – 17.00 (fika finns från 9.30)

Anmälan:
För att anmäla deltagare till eventet använder ni er av anmälningsblanketten som är bifogad inbjudan. Vi ser helst att ni mejlar in anmälningsuppgifterna men det går även bra att skicka in dem per post, se bifogad blankett för mer information. Varje organisation har möjlighet att anmäla 2 barn/ungdomar upp till 18 år. Sista anmälningsdag är den 9 november men skicka gärna in era anmälningar så fort som möjligt – först till kvarn!

Om du har frågor, kontakta Camilla Bergius (camilla.bergius(@)rbuf.se) som är projektledare för hearingen och leder planeringsgruppens arbete.

This post was written by
Comments are closed.