Stunning piace of cake, passionate music, a bottle Semenax side Tried semenax of wine, yummy meal, magnificent significant other, lengthy Vigrx safety Vigrx sucks gazes, afraid shrug, looks like really like is incorporated VolumePills Hair volume pills

Vi söker unga som vill vara med i planeringsgruppen för årets viktigaste seminarium.

Vad? Den 20 november anordnar Nätverket för Barnkonventionen en heldag med och för barn och unga för att kunna påverka regeringen och andra makthavare för barns rättigheter. Målet är att sammanställa barn och ungas åsikter i en alternativrapport som överlämnas till FN:s barnrättskommitté i Genève. Vi söker nu dig som har koll på barn och unga, för att vara med och planera och genomföra mötet. Ta chansen, du kommer att ha stora möjligheter att påverka! Läs om förra årets arrangemang, som var extra stort eftersom barnkonventionen fyllde 20 år 2009.

Vilka? Vi behöver 5 idérika och kreativa ungdomar som vill vara med och skapa en spännande dag på barns och ungas villkor. Ni kommer att ingå i en planeringsgrupp tillsammans med ungefär lika många vuxna från Nätverkets organisationer.

När? Planeringsgruppen kommer att träffas ca 5 gånger innan den 20 nov. Första planeringsmötet är tisdagen 21 september kl 15-17 i Unicefs lokaler på St Eriksgatan 46 C i Stockholm. Alla möten inför seminariet kommer att äga rum i Stockholm.

Hur? Självklart behöver du vara beredd på en del arbete, men du får också en hel del tillbaka. Förutom möjligheten att påverka kommer du också att få kontakter med andra organisationer, bra erfarenheter, en massa roligt – och ett snyggt intyg från Nätverket för Barnkonventionen! Någon ersättning utgår inte men Nätverket står självklart för eventuella omkostnader. Dock har vi inte möjlighet att stå för resor, så det är en fördel om du som deltar bor i eller nära Stockholm.

Anmäl dig snarast, men senast fredagen 17 september, till: barnkonventionen (@) gmail.com. Skriv ‘planeringsgrupp’ i ämnesraden. Först till kvarn!

This post was written by
Comments are closed.